onsdag 11 augusti 2010

Kasslercannelloni 9pp

4portioner 3pp/cannellonirör

450g tärnad kassler (fett bortskuret)
2 små hackade lökar
2 msk Icas soltorkade tomater Pesto
250ml Milda Mat Extra% (1 förpackning)
13 cannellonirör (jag tog barillas vägde 10g/st)
1,5dl finkrossade tomater
0,5dl vatten
70g 17% ost

Sätt på ugnen på 200grader. Stek upp kassler och lök i en teflonpanna, när vätskan från kasslern har stekts upp så lägg i peston och grädden och låt det koka upp. Ställ sedan pannan åt sidan. Cannellonirören ska kokas i 4minuter innan man fyller dom. Sen fyller man rören med kasslerfyllningen och lägger dom i en form. Blanda vattnet med krossade tomaterna och häll över rören och lägg sedan på osten. Låt gratineras i ugnen i ca 20minuter.

Jag tog 3 rör vilket blev 9pp :) Gottigotti

1 kommentar: